Magazin online

Magic-House

Despre Client

Eduard și Bianca, MagicHouse, au ajuns remarcați în România după apariția la shoul de talente „Românii au Talent”, și s-au impus ca iubitori de magie. Prin acest proiect își doresc să aducă pasionaților de magie, produse de calitate, pentru a se desăvârși în grupul de prieteni sau în spectacole ca magicieni iscusiți.

Shopul lor reunește o multitudine de produse, toate utile și apreciate de membrii comunității lor.

Ce a vrut clientul

Cei de la MagicHouse au vrut ca site-ul lor să fie user friendly, intuitiv și să se diferențieze ca fiind un site vesel, pentru cei care caută produse care să fie utilizate pentru a crea bună dispoziție.

Când am primit proiectul lor, aveam în vedere aducerea unui design modern, cu un aspect plăcut și interactiv, dar, cel mai important, mutarea site-ului de pe platforma PrestaShop, pe WordPress, pentru flexibilitate extinsă și o experiență de utilizare rapidă și ușoară.

Ce a ieșit

După ce am stabilit parametrii înțelegerii, după brainstormingul aferent și cântărirea tuturor obțiunilor, webdesignerul nostru a trecut la fapte. După concept, alegerea elementelor grafice și schițare, am adus un produs funcțional și atrăgător, de care Eduard și Bianca au fost mulțumiți, iar el arată așa.