Serviciile Brandops

Știu clienții tăi unde să te găsească online?

Un simplu search pe Google, relevă că aproximativ 80% dintre rezervări se fac acum exclusiv online. Afacerea ta este prezentă pe internet?

Creare website

Locul unde clienții tăi îți descoperă afacerea!
Bussines-ul tău are nevoie, întâi, de un site pe care clientul să îl poată consulta în legătură cu serviciile pe care le oferi. Fie că vorbim despre meniu, sau despre camerele disponibile, clienții au nevoie de o platformă pe care să poată vedea în detaliu, informațiile importante, în timp real.

Serviciul include:

Creare magazin online

Nevoia de a avea un magazin online este imperios necesară mai mult ca oricând. Statisticile arată că numărul de clienți interesați de cumpărături online, crește de la an la an, așa că nu întârzia să le oferi clienților, exact ceea ce își doresc.

Serviciul include:

Optimizare SEO

Nu ignora traficul organic!
Cu acest serviciu, targhetăm specific tipul de public care ți se potrivește, în așa fel încât să-ți aducem pe site trafic organic, care se va materializa în clienți fideli. E de prisos să ai cele mai bune servicii, dacă lumea nu știe cum sau unde să te găsească.

Serviciul include:

advertising, social network, Viral Marketing, Marketing Strategy, Social Media, seo

Social media

Conturarea unei identități media, vizibilitate, postări, interacțiune cu public.
Prezența pe toate canalele media, este un standard de neocolit în vremurile noastre, așa că noi te punem pe harta afacerilor care sunt vizibile pe internet.

Serviciul include:

Marketing online

În majoritatea cazurilor, informația pe care o căutăm, are sigur răspuns pe Google. Așa că serviciile pe care le oferi pot fi vândute cu succes de către echipa noastră prin serviciul de marketing digital, care îți targhetează publicul țintă și îți aduce plus valoare prin intermediul reclamelor online.

Serviciul include:

Copywriting

Succesul garantat pe platformele online, depind într-o măsură foarte mare de calitatea textelor care se adresează clienților. Aceste texte fac clar diferența între mediocru și bun, între comunicare la nivel înalt și amatorie.

Specialiștii noștri implementează strategii verificate, care aduc rezultate valabile și oferă concluzii clare.

Serviciul include:

De ce să lucrezi cu noi?

De ce ai alege BrandOps?

Oferim soluții personalizate

Fiecare client este o nouă provocare pentru noi, iar pentru a-ți obține cele mai satisfăcătoare rezultate, mereu vom veni cu un plan personalizat pentru un drum pre succes cât mai lin. Alege calitatea, nu cantitatea.

Suntem 100% transparenți

Nu încercăm să îți vindem servicii de care nu ai nevoie! În urma auditului noi iți arătăm care servicii ți-se potrivesc și care sunt beneficiile reale ale acestora pentru afacerea ta, dar tu ești cel care decide dacă sunt sau nu potrivite pentru tine.

037 - Job Passion

Iubim ceea ce facem

De ce e asta important? Pentru facem totul cu drag, iubim provocările și abia așteptăm să ne lăudăm cu un nou client mulțumit. Așa cu prea bine știi, pasiunea e una din piesele principale când vine vorba de succes.

Oferim servicii complete

Dacă nevoile tale o cer, oferim servicii complete referitor la tot ce înseamnă prezența ta online. Gata cu problemele de comunicare între agenții și cu bătăile de cap cauzate de neînțelegerile dintre departamente. 

Suntem profesioniști

Tratăm totul cu maximă seriozitate și profesionalism. Lucrăm cu oameni, nu cu cifre și vorbe frumoase. Oferim ceea ce promitem și nu promitem decât ceea ce putem realiza cu succes pentru că timpul tuturor e la fel de prețios.

Audit complet Gratuit

Un astfel de parteneriat nu este o decizie ușoară, de asta auditul nostru este gratuit. Îți oferim soluții reale pentru problemele tale fără a te constrânge să semnezi cu noi. Hai să discutăm, ne-ar plăcea să te cunoaștem!

Ești gata să începem?

Nu suntem doar o agenție,suntem viitorul tău partener în online!

Asta facem pentru tine:

1. Audit complet, gratuit

Analizăm prezența ta în mediul online. Verificăm care aspecte merg bine și evidențiem locurile unde e loc de progres.

solution

2. Strategie creată special pentu tine

Îți creăm o strategie de promovare și dezvoltare cât mai eficientă, adaptată la obiectivele tale.

report

3. Rezultate

Ne asigurăm că primești toate detaliile necesare pentru a-ți demonstra calitatea serviciilor noastre. La final vei ști exact cât ai investit și cât de mare a fost progresul.