social media marketing

Te știe lumea pe social media?

Dacă lumea nu a auzit de tine pe social media, practic nu exiști în feed-ul lor. Noi suntem aici să remediem asta!

Servicii social media marketing

Despre  social media

Dacă nu ești prezent și activ pe social-media, șansele tale de reușită sunt mult reduse, pentru că nu te afli în arealul de interes al unei majorități covârșitoare de utilizatori. Constanța, creativitatea și impunerea în spațiul virtual sunt esențiale pentru businessul tău. Nu ai exploatat sufficient această zonă? Noi suntem aici să remediem asta!

Devenim o parte importantă a echipei tale, ajustând tot ce înseamnă prezența ta pe rețelele de socializare. Concepem de la 0 postări, reinventăm și îmbunătățim ideeile existente deja, comunicăm permanent cu clienții și ne asigurăm că imaginea ta pe social media este reprezentarea fidelă a activităților tale.

Când oamenii te descoperă online prin intermediul paginilor tale, ajung să lucreze cu tine și sunt mulțumiți, îți vor share-ui postările, vor interacționa cu ele și vor spune și altora despre tine și despre ce faci.

Mediul online e specialitatea noastră, iar pentru a-ți demonstra că îți putem aduce like-urile, vizibilitatea și notorietatea pe care ți-le dorești, auditul nostru este complet gratuit!

dintre afaceri consideră invetiția în social media marketing profitabilă
+ 0 %
dintre urmăritorii de pe social media devin clienți ai afacerilor pe care le urmăresc
+ 0 %
dintre urmăritorii de pe rețelele de socializae sunt interesați de afacerea sau serviciul promovat
+ 0 %

Servicii social media marketing

De ce ar trebui să fii activ pe social-media?

Tendințele actuale în materie de interacțiune om-companie suferă constant modificări, însă, de suficient de mult timp, schimbările au rămas doar conceptuale, esența rămânând aceeași: Oamenii își doresc să facă orice, din ce în ce mai simplu, așa că orele de întâlnire la birou, negocierile face to face și ședințele fizice, au fost cu brio înlocuite de pagini de Instagram, Facebook, profile de Twiter sau Linkedin, unde interacțiunea este rapidă, de efect, și, din perspectiva productivității, net superioară.

Totuși, iată câteva motive care ar trebui să te convingă să fii pe rețelele de socializare:

Vizibilitate mărită

Prezența afacerii tale permanentă pe platforme de social media specifice,  poate ajuta la creșterea vizibilității și la atragerea de noi potențiali clienți, și dezvoltă un habitat, o comunitate, care se mărește perpetuu, doar prin menținerea unei legături strânse cu membrii comunității.

Engagement cu audiența

Un magazin online poate ajunge la un public mult mai larg decât un magazin fizic. Astfel, cresc șansele de a atrage noi clienți și de a vinde mai multe produse. Mai mulți clienți, stocuri mai mari și vânzări mai bune, iar asta se traduce direct în profit pe măsura așteptărilor. Odată ce există cerere, e ușor să mărești și să diversifici oferta, în așa fel încât să fii mereu pregătit pentru toate gusturile și pentru toate cerințele.

Feedback din partea clienților

Poți obține informații valoroase despre ceea ce funcționează sau nu din punctul de vedere al consumatorului, iar asta sporește atât productivitatea companiei, cât și încrederea pe care publicul o câștigă în timp.

Promovare și publicitate

Social media îți oferă posibilitatea de a-ți promova produsele sau serviciile, prin intermediul anunțurilor plătite, precum și prin postarea de conținut care are potențial de a deveni viral. Prin publicitate, lumea ajunge la tine ușor, și în funcție de calitatea conceptului de publicitate și de adresarea în mediile corespunzătoare, poți atrage rapid urmăritori, care pot deveni clienți sau consumatori.

Fapte, nu vorbe

Câțiva dintre clienții noștrii

https://cafizzio.com/

Cafizzio

https://magic-house.ro/

Magic-House

https://rpdart.ro/

RPDart

https://vasilelup.ro/

Vasile Lup

De ce să lucrezi cu noi?

De ce ai alege BrandOps?

Oferim soluții personalizate

Fiecare client este o nouă provocare pentru noi, iar pentru a-ți obține cele mai satisfăcătoare rezultate, mereu vom veni cu un plan personalizat pentru un drum pre succes cât mai lin. Alege calitatea, nu cantitatea.

Suntem 100% transparenți

Îți oferim numai serviciile de care ai nevoie! În urma auditului noi iți arătăm care servicii ți-se potrivesc și care sunt beneficiile reale ale acestora pentru afacerea ta, dar tu ești cel care decide dacă sunt sau nu potrivite pentru tine.

037 - Job Passion

Iubim ceea ce facem

De ce e asta important? Pentru facem totul cu drag, iubim provocările și abia așteptăm să ne lăudăm cu un nou client mulțumit. Așa cum prea bine știi, pasiunea e una din piesele principale când vine vorba de succes.

Oferim servicii complete

Dacă nevoile tale o cer, oferim servicii complete referitor la tot ce înseamnă prezența ta online. Gata cu problemele de comunicare între agenții și cu bătăile de cap cauzate de neînțelegerile dintre departamente. 

Suntem profesioniști

Tratăm totul cu maximă seriozitate și profesionalism. Lucrăm cu oameni, nu cu cifre și vorbe frumoase. Oferim ceea ce promitem și nu promitem decât ceea ce putem realiza cu succes pentru că timpul tuturor e la fel de prețios.

Audit complet Gratuit

Un astfel de parteneriat nu este o decizie ușoară, de asta auditul nostru este gratuit. Îți oferim soluții reale pentru problemele tale fără a te constrânge să semnezi cu noi. Hai să discutăm, ne-ar plăcea să te cunoaștem!

Ești gata să începem?

Suntem mai mult decât o agenție,suntem viitorul tău partener în online!

Asta facem pentru tine:

1. Audit complet, gratuit

Analizăm prezența ta în mediul online. Verificăm care aspecte merg bine și evidențiem locurile unde e loc de progres.

solution

2. Strategie creată special pentu tine

Îți creăm o strategie de promovare și dezvoltare cât mai eficientă, adaptată la obiectivele tale.

report

3. Rezultate

Ne asigurăm că primești toate detaliile necesare pentru a-ți demonstra calitatea serviciilor noastre. La final vei ști exact cât ai investit și cât de mare a fost progresul.