GOOGLE ADS - PAY PER CLICK

Vrei rezultate rapide?

În fiecare zi 40.000+ de oameni caută pe Google lucruri sau locații de care sunt interesați. Nu vrei să fii tu primul pe care îl văd?

Servicii GOOGLE ADS - PAY PER CLICK

Despre  campaniile Google Ads

Probabil ai auzit și tu de Google, Facebook sau TikTok ads, probabil ai și încercat să înveți cum să-ți propulsezi afacerea în acest mod, dar te-ai blocat în zecile de setări și opțiuni. Nu vrei să ne lași pe noi să ne ocupăm de succesul tău online?

Specialiștii noștri în marketing digital știu cum să creeze campanii indiferent de tipul afacerii tale. La brandops suntem atenți la publicuri țintă și avem grijă să fii căutat doar de clienții care îți vor aprecia serviciile. Optimizăm totul astfel încât te vei bucura de rezultate maxime în bugetul pe care îl ai.

Sună bine? Hai să discutăm atunci, auditul e complet gratuit!

dintre utilizatorii campaniei se bucură de rezultate imediate
> 0 %
creștere în vânzări
> 0 x
creștede a vizibilitatii prin intermediul acestui serviciu
+ 0 %

Servicii Webdesign - creare website

e ce ai nevoie de reclamă pe Google ADS?

Vizibilitate crescută

Reclamele pe Google ADS oferă oportunitatea de a ajunge la un public larg și bine targetat prin intermediul motorului de căutare. Această metodă îți crește exponențial vizibilitatea pentru toți cei care caută serviciul pe care și tu îl prestezi.

Creșterea conversiilor

Reclamele eficiente pot duce la o creștere semnificativă a conversiilor prin atragerea de potențiali clienți interesați de produsele sau serviciile tale.

Control asupra bugetului

Cu Google ADS, ai control total asupra bugetului alocat reclamelor tale și poți astfel să optimizezi cheltuielile în funcție de obiectivele tale de marketing. Bugetul este stability de tine și poate fi ajustat permanent pentru a evolua calitatea și spațiul de răspândire a reclamelor.

Măsurarea și optimizarea rezultatelor

Cu ajutorul unor instrumente de urmărire și analiză, poți măsura eficacitatea reclamelor și să faci optimizari pentru a obține rezultate mulțumitoare.

Fapte, nu vorbe

Câțiva dintre clienții noștrii

https://cafizzio.com/

Cafizzio

https://magic-house.ro/

Magic-House

https://rpdart.ro/

RPDart

https://vasilelup.ro/

Vasile Lup

De ce să lucrezi cu noi?

De ce ai alege BrandOps?

Oferim soluții personalizate

Fiecare client este o nouă provocare pentru noi, iar pentru a-ți obține cele mai satisfăcătoare rezultate, mereu vom veni cu un plan personalizat pentru un drum pre succes cât mai lin. Alege calitatea, nu cantitatea.

Suntem 100% transparenți

Îți oferim numai serviciile de care ai nevoie! În urma auditului noi iți arătăm care servicii ți-se potrivesc și care sunt beneficiile reale ale acestora pentru afacerea ta, dar tu ești cel care decide dacă sunt sau nu potrivite pentru tine.

037 - Job Passion

Iubim ceea ce facem

De ce e asta important? Pentru facem totul cu drag, iubim provocările și abia așteptăm să ne lăudăm cu un nou client mulțumit. Așa cum prea bine știi, pasiunea e una din piesele principale când vine vorba de succes.

Oferim servicii complete

Dacă nevoile tale o cer, oferim servicii complete referitor la tot ce înseamnă prezența ta online. Gata cu problemele de comunicare între agenții și cu bătăile de cap cauzate de neînțelegerile dintre departamente. 

Suntem profesioniști

Tratăm totul cu maximă seriozitate și profesionalism. Lucrăm cu oameni, nu cu cifre și vorbe frumoase. Oferim ceea ce promitem și nu promitem decât ceea ce putem realiza cu succes pentru că timpul tuturor e la fel de prețios.

Audit complet Gratuit

Un astfel de parteneriat nu este o decizie ușoară, de asta auditul nostru este gratuit. Îți oferim soluții reale pentru problemele tale fără a te constrânge să semnezi cu noi. Hai să discutăm, ne-ar plăcea să te cunoaștem!

Ești gata să începem?

Suntem mai mult decât o agenție,suntem viitorul tău partener în online!

Asta facem pentru tine:

1. Audit complet, gratuit

Analizăm prezența ta în mediul online. Verificăm care aspecte merg bine și evidențiem locurile unde e loc de progres.

solution

2. Strategie creată special pentu tine

Îți creăm o strategie de promovare și dezvoltare cât mai eficientă, adaptată la obiectivele tale.

report

3. Rezultate

Ne asigurăm că primești toate detaliile necesare pentru a-ți demonstra calitatea serviciilor noastre. La final vei ști exact cât ai investit și cât de mare a fost progresul.