Cine suntem?

Suntem 
creativi
profesioniști
dedicați
BrandOps

Ai nevoie de un website?
Vrei să optimizezi un website? 
Dorești consultanță gratuită pentru dezvoltarea afacerii tale în online? 

Hai să ne cunoaștem!

Bună, noi suntem BrandOps!

Vrem să facem echipă cu tine!

BrandOps s-a înființat din dorința de ne ocupa cu ce ne place mai mult să facem și de a învăța să fim cei mai buni în ceea ce ne place să facem.

Echipa noastră are un fir comun – pasiunea pentru domeniul nostru de activitate și un scop comun – succesul în afaceri al clienților.

De ce? Simplu! Pentru că succesul clienților este și succesul nostru.

Din experiența noastră de până acum am înțeles că, pe lângă pregătirea noastră profesională și experiența în munca de programator și designer, copywriter, expert în reclame online și brand manager, în tot ce ține de marketing digital și webdesign, cea mai de actualitate și mai necesară calitate este adaptabilitatea, abilitatea de a te potrivi nevoilor specifice ale clienților și transformărilor rapide ale mediului online și ale mediului de afaceri, făcând aplicabile și profitabile tehnicile de promovare prin reactualizarea lor permanentă.

Ce ne face atât de buni?

E despre  oameni!

Ce înseamnă asta?

Înseamnă că te vom asculta, că ne vom adapta la specificul afacerii tale, că vom elabora împreună strategiile, respectând dorințele și scopurile tale, că ne vom consulta în aplicarea deciziilor și vom dezvolta afacerea ta făcând-o profitabilă.

În felul aceste am fost alături de diverse companii locale și internaționale, am reușit să atingem rezultatele dorite, iar feedback-ul lor ne-a încurajat să luăm alte și alte proiecte.

Ne place să lucrăm cu oameni, ținând cont de oameni, pentru oameni, să ne adaptăm serviciile, să le personalizăm, să ne respectăm unii altora munca și obiectivele.

Ești gata să începem?

Suntem mai mult decât o agenție,suntem viitorul tău partener în online!

Asta facem pentru tine:

1. Audit complet, gratuit

Analizăm prezența ta în mediul online. Verificăm care aspecte merg bine și evidențiem locurile unde e loc de progres.

solution

2. Strategie creată special pentu tine

Îți creăm o strategie de promovare și dezvoltare cât mai eficientă, adaptată la obiectivele tale.

report

3. Rezultate

Ne asigurăm că primești toate detaliile necesare pentru a-ți demonstra calitatea serviciilor noastre. La final vei ști exact cât ai investit și cât de mare a fost progresul.