Pachetul HORECA pentru dezvoltare online

Știu clienții tăi
unde să te găsească?

Un simplu search pe Google, relevă că aproximativ 80% dintre rezervări se fac acum exclusiv online. Afacerea ta este prezentă pe internet?

Servicii Horeca

Tot ce ai nevoie pentru a fi prezent Online!

Creare website

Locul unde clienții tăi îți descoperă afacerea!
Bussines-ul tău are nevoie, întâi, de un site pe care clientul să îl poată consulta în legătură cu serviciile pe care le oferi. Fie că vorbim despre meniu, sau despre camerele disponibile, clienții au nevoie de o platformă pe care să poată vedea în detaliu, informațiile importante, în timp real.

Serviciul include:

advertising, social network, Viral Marketing, Marketing Strategy, Social Media, seo

Social media

Conturarea unei identități media, vizibilitate, postări, interacțiune cu public.
Prezența pe toate canalele media, este un standard de neocolit în vremurile noastre, așa că noi te punem pe harta afacerilor care sunt vizibile pe internet.

Serviciul include:

Marketing online

În majoritatea cazurilor, informația pe care o căutăm, are sigur răspuns pe Google. Așa că serviciile pe care le oferi pot fi vândute cu succes de către echipa noastră prin serviciul de marketing digital, care îți targhetează publicul țintă și îți aduce plus valoare prin intermediul reclamelor online.

Serviciul include:

Optimizare
SEO

Nu ignora traficul organic!
Cu acest serviciu, targhetăm specific tipul de public care ți se potrivește, în așa fel încât să-ți aducem pe site trafic organic, care se va materializa în clienți fideli. E de prisos să ai cele mai bune servicii, dacă lumea nu știe cum sau unde să te găsească.

Serviciul include:

Automatizare hoteluri și cazări

Toate platformele pe care clienții își rezervă un loc, facturare sau evidențele de plată pot fi stresante și, cu siguranță, consumă timp și resurse inutil.
Serviciul de automatizare, oferă sincronizare a tuturor platformelor, și centralizarea informațiilor de facturare și plată într-un tot unitar și simplu de administrat.

Serviciul include:

32, list, menu, note, food, cloche, restaurant, cafe,

Automatizare
restaurante

Serviciul ideal atunci când vrei ca restaurantul tău să poată primi comenzi direct pe site. Prin acest serviciu, se reduce considerabil riscul de confuzii în privința comenzilor, dar asigură și un plus valoare definit prin creșterea substanțială a comenzilor la domiciliu.

Serviciul include:

Servicii Webdesign - creare website

Are afacerea ta un website?

88% din vizitatori nu se vor întoarce dacă au o experiență neplăcută, asta înseamnă că site-ul tău trebuie să aibă un aspect plăcut și îngrijit, să fie rapid și compatibil cu toate dispozitivele. Asta facem noi!

Spațiul online crește pe zi ce trece, iar din ce în ce mai multe afaceri văd oportunitatea de a avea un website profesional, personalizat pentru nevoile clienților dar care este și ușor de găsit pe motoarele de căutare. Degeaba oferi calitate, dacă potențiali tăi clienți nu știu unde să te găsească.  

Agenția noastră este specializată în orice tip de afacere, de la cele locale, până la cele internaționale, noi suntem aici pentru a crea website-uri impresionante, pentru optimiza, pentru a crea și pentru a genera rezultate.

Suntem mândri să lucrăm cu oricine, indiferent de tipul afacerii sale, fiind atenți la nevoile acestuia, lucrând cot la cot cu el și echipa sa pentru a atinge rezultatele la care visează.

Dacă ești în căutarea unei echipe complete care să se ocupe de crearea site-ului afacerii tale, de marketing digital, social media, Horeca online sau SEO, ești în locul potrivit!

Hai să discutăm, auditul e complet gratuit!

Social media

Te știe lumea pe  social media?

Dacă lumea nu a auzit de tine pe social media, practic nu exiști în ochii lor. Noi suntem aici să remediem asta!

Devenim o parte importantă a echipei tale ocupându-ne de tot ce înseamnă prezența ta pe rețelele de socializare. Creăm postări, comunicăm cu clienții și ne asigurăm ca imaginea ta pe social media să fie cea pe care ți-o dorești.

Dacă oamenii descoperă cât de tare e afacerea ta, vor share-ui peste tot experiența avută în cafeneaua, restaurantul, cazarea sau hotelul tău. Nu ar fi wow ca oamenii să se mândrească că au trecut pe la tine?

Mediul online e specialitatea noastră, iar pentru a-ți demonstra că îți putem aduce like-urile pe care ți-le dorești, auditul nostru este complet gratuit!

Marketing online

Vrei rezultate  rapide?

În fiecare zi 40.000+ de oameni caută pe Google lucruri sau locații de care sunt interesați, nu vrei să fii tu primul pe care îl văd?

Probabil ai auzit și tu de Google, Facebook sau TikTok ads, probabil ai și încercat să înveți cum să-ți propulsezi afacerea în acest mod, dar te-ai blocat în zecile de setări și opțiuni. Nu vrei să ne lași pe noi să ne ocupăm de succesul tău online?

Specialiștii noștri în marketing digital știu cum să creeze campanii indiferent de tipul afacerii tale. La brandops suntem atenți la publicul țintă și avem grijă să fii căutat doar de clienții care iți vor aprecia serviciile. Optimizăm totul astfel încât te vei bucura de rezultate maxime în bugetul pe care îl ai.

Sună bine? Hai să discutăm atunci, auditul e complet gratuit!

Servicii SEO

Ce înseamnă  SEO?

SEO sau Search Engine Optimization (optimizare pentru motoarele de căutare) înseamnă fix ceea ce pare, optimizarea website-ului tău pentru a fi mai ușor de găsit în rezultatele motoarelor de căutare!

De ce ai nevoie de SEO?
Într-o zi sunt realizate peste 3.5 miliarde de căutări online, oare afacerea ta este prima alegere a celor care sunt interesați? Agenția noastră asta face, se asigură că serviciile tale de calitate, ajung la clienți de calitate. Imaginează-ți doar: cum ar fi ca afacerea ta să fie prima alegere a unui utilizator interesat de serviciile nișei în care activezi?

Cum funcționează SEO?
Motoarele de căutare, cum ar fi Google, vor să se asigure că utilizatori lor primesc răspunsul cel mai potrivit pentru ce caută! Între tine și Google SEO e calea de comunicare. Prin acest proces Google înțelege ce și cum oferi, iar astfel poate oferi conținutul tău celor care sunt interesați.

Automatizare hoteluri și cazări

Ai camere libere la  hotel sau cazare?

Ai un o locație care arată impecabil, dar totuși clienții întârzie să apară? Lasă-ne pe noi să îți aducem oaspeți!

Te listăm pe toate site-urile cunoscute de iubitorii de vacanțe, optimizăm pozele și conținutul astfel încât publicul tău țintă să își dorească să ajungă la voi cât mai repede. Pare simplu, nu? Dar dacă ți-am spune că putem face mult mai multe? De la sincronizarea platformelor de rezervări, până la automatizarea completă a plăților, a facturilor și mail-urilor, noi îți putem oferi un pachet complet pentru a-ți propulsa cazarea în mediul online.

Acest serviciu este win-win pentru tine și pentru clienții tăi, pentru că experiența de cazare va fi plăcută pentru ei, ocupându-ne să facem procesul ușor și interactiv, și pentru tine, pentru că vei avea o evidență organizată a facturilor emise automat și a tuturor plăților.

Nu ești încă ferm convins? E în regulă să ai dubii, hai să discutăm puțin despre afacerea ta, auditul e complet gratuit!

Automatizare restaurante si cafenele

Locație superba, mâncare delicioasă, dar zero clienți?

Știm cât de frustrat este să depui muncă pentru a-ți deschide localul la care ai visat atâta timp și totuși acesta să rămână în anonimat.

Noi putem face legătura între delicioasa ta mâncare și cei care se vor bucura de aceasta. Prin intermediul serviciilor noastre, te facem cunoscut publicului tău țintă, iți creăm o imagine online demnă de efortul pe care tu și angajații tăi îl depuneți zi de zi. Fie că este vorba de crearea unui website, de mentenanță, social media sau marketing digital noi devenim o parte importantă a echipei tale ajutându-vă să luați cele mai bune decizii.

Suntem capabili să atingem orice provocare, de la lucruri de bază, la sisteme complexe de comenzi online, meniuri digitale sau comenzi de pe telefon direct de la masă!

Dacă mai ai întrebări, suntem mereu aici pentru o discuție pe care nu o vei regreta, auditul este complet gratuit!

De ce să lucrezi cu noi?

De ce ai alege BrandOps?

Oferim soluții personalizate

Fiecare client este o nouă provocare pentru noi, iar pentru a-ți obține cele mai satisfăcătoare rezultate, mereu vom veni cu un plan personalizat pentru un drum pre succes cât mai lin. Alege calitatea, nu cantitatea.

Suntem 100% transparenți

Îți oferim numai serviciile de care ai nevoie! În urma auditului noi iți arătăm care servicii ți-se potrivesc și care sunt beneficiile reale ale acestora pentru afacerea ta, dar tu ești cel care decide dacă sunt sau nu potrivite pentru tine.

037 - Job Passion

Iubim ceea ce facem

De ce e asta important? Pentru facem totul cu drag, iubim provocările și abia așteptăm să ne lăudăm cu un nou client mulțumit. Așa cum prea bine știi, pasiunea e una din piesele principale când vine vorba de succes.

Oferim servicii complete

Dacă nevoile tale o cer, oferim servicii complete referitor la tot ce înseamnă prezența ta online. Gata cu problemele de comunicare între agenții și cu bătăile de cap cauzate de neînțelegerile dintre departamente. 

Suntem profesioniști

Tratăm totul cu maximă seriozitate și profesionalism. Lucrăm cu oameni, nu cu cifre și vorbe frumoase. Oferim ceea ce promitem și nu promitem decât ceea ce putem realiza cu succes pentru că timpul tuturor e la fel de prețios.

Audit complet Gratuit

Un astfel de parteneriat nu este o decizie ușoară, de asta auditul nostru este gratuit. Îți oferim soluții reale pentru problemele tale fără a te constrânge să semnezi cu noi. Hai să discutăm, ne-ar plăcea să te cunoaștem!

Fapte, nu vorbe

Câțiva dintre clienții noștrii

https://cafizzio.com/

Cafizzio

https://magic-house.ro/

Magic-House

https://rpdart.ro/

RPDart

https://vasilelup.ro/

Vasile Lup

Ești gata să începem?

Nu suntem doar o agenție,suntem viitorul tău partener în online!

Asta facem pentru tine:

1. Audit complet, gratuit

Analizăm prezența ta în mediul online. Verificăm care aspecte merg bine și evidențiem locurile unde e loc de progres.

solution

2. Strategie creată special pentu tine

Îți creăm o strategie de promovare și dezvoltare cât mai eficientă, adaptată la obiectivele tale.

report

3. Rezultate

Ne asigurăm că primești toate detaliile necesare pentru a-ți demonstra calitatea serviciilor noastre. La final vei ști exact cât ai investit și cât de mare a fost progresul.