Servicii creare magazin online - e-commerce

Vrei să vinzi online?

În secolul vitezei, când rapiditatea de furnizare a unui serviciu, simplitatea cu care îl poți achiziționa și experiența plăcută sunt atuurile principale, e clar că ai nevoie de un shop online, unde clienții tăi să profite din plin de ce ai de oferit.

Servicii e-commerce - magazin online

Despre  eCommerce

Ideea de a deține un magazin online a revoluționat piața de vânzări, iar acest lucru este demonstrat de toate platformele care îți oferă oportunitatea să faci cumpărături rapid, direct pe site, fără complicații și fără o deplasare la puncte fixe de achiziție. Pe lângă confort și simplitate, avantajul cumpărăturilor online țin foarte mult de posibilitatea de a face o alegere conștientă, din fotoliu sau de la birou, fără presiunea timpului, fără grabă și cu toate variantele în fața ta.

La BrandOps înțelegem perfect nevoia clienților de simplitate, de aspect intuitiv și de reprezentare clară a produselor pe care site-ul tău le propune. Dacă vrei să vinzi eficient, dacă vrei productivitate și vizibilitate, un shop online este, fără echivoc, un pilon solid în planul tău de afaceri.

Avem toate resursele și tool-urile necesare pentru ca tu să ai un magazin pe care lumea să intre și să comande, așa că haide să discutăm și să stabilim concept, design, texte și strategii de publicitate penru ca tu să ajungi rapid la clienții tăi.

Hai să discutăm! auditul e complet gratuit!

dintre afaceri consideră invetiția în social media marketing profitabilă
0 %+
dintre urmăritorii de pe social media devin clienți ai afaceri
+ 0 %
crestere a vânzărilor online de la an la an
+ 0 %

Servicii e-commerce - magazin online

De ce ai nevoie de un  magazin online?

Pentru că tu vrei să vinzi, și, după cum arată piața, oamenii vor să cumpere! Există 4 motive principale pentru care shop-ul online este indispensabil pentru un business reușit.

Accesibilitate

Un magazin online permite clienților să acceseze produsele /serviciile 24/7, indiferent de locație, indiferent de oră, așa că posibilitatea ca un user să plaseze o comandă, crește substanțial în detrimentul celor care dețin doar magazine fizice, dezavantajate de orarul strict. Așadar, există probabilitatea foarte mare ca magazinul tău online, să atragă clienții unui alt comerciant, care chiar dacă oferă produse de calitate similară, nu are un shop online pe care potențialii cumpărători să-l poată consulta.

Creșterea vânzărilor

Un magazin online poate ajunge la un public mult mai larg decât un magazin fizic. Astfel, cresc șansele de a atrage noi clienți și de a vinde mai multe produse. Mai mulți clienți, stocuri mai mari și vânzări mai bune, iar asta se traduce direct în profit pe măsura așteptărilor. Odată ce există cerere, e ușor să mărești și să diversifici oferta, în așa fel încât să fii mereu pregătit pentru toate gusturile și pentru toate cerințele.

Costuri reduse

Față de un magazin fizic, unul exclusiv online poate fi gestionat cu fonduri mai puține, fără a face însă vreun compromis la calitatea serviciului. Simplul fapt că ai ales această variantă, salvează fonduri din cheltuielile precum chiria și cheltuielile legate de întreținerea unui spațiu. Aceste fonduri pot fi reinvestite în oferta pe care o primesc clienții sau în alte planuri care să genereze profit.

Analiza datelor

Un magazin online oferă posibilitatea de a colecta și analiza date despre clienți, cum ar fi preferințele lor de cumpărare, obiceiurile de consum și rezultatele campaniilor de marketing. Asta îți permite să iei cele mai bune decizii și să-ți optimizezi cu ușurință și rezultate palpabile strategiile. Pe scurt, poți ajusta rapid și pe bază concretă ofertele, gamele de produse și poți testa mult mai ușor noile produse, primind un feetback imediat.

Fapte, nu vorbe

Câțiva dintre clienții noștrii

https://cafizzio.com/

Cafizzio

https://magic-house.ro/

Magic-House

https://rpdart.ro/

RPDart

https://vasilelup.ro/

Vasile Lup

De ce să lucrezi cu noi?

De ce ai alege BrandOps?

Oferim soluții personalizate

Fiecare client este o nouă provocare pentru noi, iar pentru a-ți obține cele mai satisfăcătoare rezultate, mereu vom veni cu un plan personalizat pentru un drum pre succes cât mai lin. Alege calitatea, nu cantitatea.

Suntem 100% transparenți

Îți oferim numai serviciile de care ai nevoie! În urma auditului noi iți arătăm care servicii ți-se potrivesc și care sunt beneficiile reale ale acestora pentru afacerea ta, dar tu ești cel care decide dacă sunt sau nu potrivite pentru tine.

037 - Job Passion

Iubim ceea ce facem

De ce e asta important? Pentru facem totul cu drag, iubim provocările și abia așteptăm să ne lăudăm cu un nou client mulțumit. Așa cum prea bine știi, pasiunea e una din piesele principale când vine vorba de succes.

Oferim servicii complete

Dacă nevoile tale o cer, oferim servicii complete referitor la tot ce înseamnă prezența ta online. Gata cu problemele de comunicare între agenții și cu bătăile de cap cauzate de neînțelegerile dintre departamente. 

Suntem profesioniști

Tratăm totul cu maximă seriozitate și profesionalism. Lucrăm cu oameni, nu cu cifre și vorbe frumoase. Oferim ceea ce promitem și nu promitem decât ceea ce putem realiza cu succes pentru că timpul tuturor e la fel de prețios.

Audit complet Gratuit

Un astfel de parteneriat nu este o decizie ușoară, de asta auditul nostru este gratuit. Îți oferim soluții reale pentru problemele tale fără a te constrânge să semnezi cu noi. Hai să discutăm, ne-ar plăcea să te cunoaștem!

Ești gata să începem?

Suntem mai mult decât o agenție,suntem viitorul tău partener în online!

Asta facem pentru tine:

1. Audit complet, gratuit

Analizăm prezența ta în mediul online. Verificăm care aspecte merg bine și evidențiem locurile unde e loc de progres.

solution

2. Strategie creată special pentu tine

Îți creăm o strategie de promovare și dezvoltare cât mai eficientă, adaptată la obiectivele tale.

report

3. Rezultate

Ne asigurăm că primești toate detaliile necesare pentru a-ți demonstra calitatea serviciilor noastre. La final vei ști exact cât ai investit și cât de mare a fost progresul.