Magazin online

Cafizzio

Despre Client

Flavițio de la Cafizzio este un tânăr ambițios, care în anul 2020 și-a făcut curaj, și-a construit atent planul iar apoi a dat frâu liber visului său, acela de a împărtăși cu lumea pasiunea sa pentru cafea. Acum, Cafizzio este unul dintre cei mai cunoscuți tiktok-eri români, cu peste 1000000 de urmăritori și un reper pentru tinerii pasionați de cafea, care consumă în număr considerabil blendul Cafizzio.

Prin muncă și nopți dormite mai mult sau mai puțin, brandul Cafizzio a devenit o referință printre cunoscători, se bucură de succes online și este, fără îndoială, un business în toată puterea cuvântului.

Ce și-a dorit clientul

Cafizzio își dorea un site impresionant, care să reflecte poziția sa pe piață și să surprindă în design principiile interne ale companiei, bun gust, rafinament, eleganță și seriozitate. Încă de la început ideile au fost multe, echipele, și de o parte și de alta, fiind încântate de diversitatea existentă, dar site-ul trebuia să fie aerisit și în același timp să arate și să comunice informațiile necesare (sortimentele de cafea, ceaiuri, merch)) în mod eficient, și să fie responsive pentru orice tip de device, cu precădere pentru cele mobile.

Având în vedere site-urile anterioare pe care Cafizzio le-a avut, una dintre condițiile principale a fost stabilitatea platformei, apoi, modul ușor de utilizare pentru orice tip de client, iar de aici ne-am apucat de treabă!

Ce-am realizat

Un site care exprimă seriozitate și profesionalism, punând accent pe lucrurile importante pentru a atinge scopul scontat.
În octombrie 2022 am început discuțiile, am adunat și sortat ideile, am păstrat tot ce era necesar și a început definirea sitelui.

În noiembrie 2022, după zile intense de lucru cu drag și spor, plus colaborarea impecabilă cu Cafizzio, am făcut un site, care pe lângă designul nou, fresh și toate ajustările, a adus cu sine o nouă funcționalitate pentru clienți, serviciul de subscripție prin care clienții își pot crea un abonament, iar băieții le livrează produsele la un interval de timp stabilit.

Când totul s-a pus la punct, iar site-ul era gata, a ieșit asta.