Optimizare SEO

Ai conținut de calitate, dar e optimizat SEO?

Oferim un audit complet și 100% gratuit! Află care e părerea experților noștri despre conținutul tău și află cât de optimizat SEO este. 

Optimizaer prin inovare!

Obiectivele tale  primează!

Obiectivele tale sunt cele mai importante pentru noi! Tocmai din acest motiv serviciile noastre se adaptează conținutului și nevoilor tale!

Așa cum multe companii fac, noi nu îți putem promite rezultate miraculoase peste noapte. Noi creăm strategii de durată, cu accent pe nișa din care afacerea ta face parte, cu rezultate organice și vizitatori cu adevărat interesați de tine și serviciile tale!

Alege calitatea, nu cantitatea!

Avem cheia  succesului tău!

În mediul online utilizatorii nu vor să piardă foarte mult timp căutând un serviciu sau o anumită gamă de produse. Studiile arată că foarte puțini utilizatori trec de prima pagină a rezultatelor oferite de motoarele de căutare (cum ar fi Google), dacă compania ta nu se află printre ele, practic e invizibilă. Noi facem toate optimizările necesare pentru a-ți pune compania în fața a cât mai mulți curioși de pe internet. Noi te ajutăm să îți valorifici potențialul!

Experții noștri folosesc metode testate pentru a-ți genera rezultate de durată, dar nu evită să fie inventivi și să se adapteze la cele mai specifice nevoi!

Indiferent că afacerea ta este locală, internațională, mică sau de dimensiuni uriașe, noi îți promitem că vei fi găsit de oameni care au nevoie de serviciile tale, care sunt interesați să obțină ceea ce au tu de oferit!

Oferim audit complet și 100% gratuit pentru că dorim să îți demonstrăm că serviciile noastre sunt valoroase pentru tine și afacerea ta!

Doar vizitatori interesați

Fără trafic  inutil!

Te ajutăm să te dezvolți construind o strategie SEO unică! Folosind tactici precum Local SEO sau marketing pe conținut, atragem atenția către website-ul tău exact acelei nișe de oameni pe care tu o dorești!

Nu îți pierdem timpul vorbind despre cât de mulți vizitatori ți-am adus, ne mândrim doar cu cei care au devenit clienți și care, cel mai probabil vor reveni!

Rezultate pe termen lung!

Multe companii promit rezultate imediate, dar care, din păcate, nu persistă, nu și noi!

Optimizarea SEO este un proces de durată, care trebuie monitorizat constant pentru că adesea e nevoie de mici modificări și îmbunătățiri. Din fericire, noi suntem aici pentru tine! Facem asta de mult timp și știm cum să îți menținem afacere în primele rezultate odată ce ajunge acolo.

Ce înseamă  SEO?

SEO sau Search Engine Optimization (optimizare pentru motoarele de căutare) înseamnă fix ceea ce pare, optimizarea webiste-ului tău pentru a fi mai ușor de găsit în rezultatele motoarelor de căutare!

De ce ai nevoie de SEO?
Într-o zi sunt realizate peste 3.5 miliarde de căutări online, oare afacerea ta este prima alegere a celor care sunt interesați? Agenția noastră asta face, se asigură că serviciile tale de calitate, ajung la clienți de calitate. Imaginează-ți doar: cum ar fi ca afacerea ta să fie prima alegere a unui utilizator interesat de serviciile nișei în care activezi?

Cum funcționează SEO?
Motoarele de căutare, cum ar fi Google, vor să se asigure că utilizatori lor primesc răspunsul cel mai potrivit pentru ce caută! Între tine și Google SEO e calea de comunicare. Prin acest proces Google înțelege ce și cum oferi, iar astfel poate oferi conținutul tău celor care sunt interesați.

Fapte, nu vorbe

Câțiva dintre clienții noștrii

https://cafizzio.com/

Cafizzio

https://magic-house.ro/

Magic-House

https://rpdart.ro/

RPDart

https://vasilelup.ro/

Vasile Lup

Ce oferim?

Servicii SEO

Aveți întrebări?

Avem  răspunsuri!

Experiență și entuziasm sunt cuvintele care ne descriu cel mai bine echipa!
Specialiștii noștri sunt mereu la curent cu ultimele strategii SEO, dar nu le lipsește curajul de a creea ceva nou și neașteptat. Iubim să inovăm, motiv pentru care echipa noastră se află constant într-un progres de dezvoltare și cercetare.

Suntem extrem de atenți la nevoile tale, iar strategiile noastre de SEO sunt 100% custom pentru tipul tău de afacere și pentru publicul tău țintă!

Nu ești convins? Obține un audit complet și gratuit!  

Ne asigurăm că tot conținutul grozav pe care îl creezi ajunge la publicul țintă. Facem asta analizând atât on-site cât și off-site tot ceea ce creezi.

Pornind de la această analiză amănunțită, avem grijă să alegem cele mai potrivite cuvinte cheie, creând o strategie de SEO pe termen lung al căror rezultate nu vor întârzia să apară!

Folosim doar unelte recunoscute mondial care, îmbinate cu experiența specialiștilor noștri asigură reușita!

Cât despre numărul de cuvinte cheie, sunt mai mulți factori care trebuie luați în calcul. Vom discuta în detaliu cu dumneavoastră, iar numărul de cuvinte cheie v-a fi stabilit în funcție de conținut și buget.

Pentru a atinge rezultatele pe care le cauți, echipa BrandOps folosește doar unelte cu renume în industrie. Câteva din platformele cu care lucrăm sunt: Moz, Siteliner, Ahrefs, RankMath, dar nu ne limităm doar la ele, fiecare proiect necesită o abordare diferită.

Sigur că da!

Am lucrat cu foarte multe magazine online pe care am reușit să le ajutăm să-și atingă rezultatele dorite. Totodată, suntem extrem de familiari cu toate platformele de eCommerce populare în zilele noastre. WooCommerce, Magento sau Shopify sunt doar câteva dintre ele.

Nu trebuie să ne crezi pe cuvânt, verifică singur ce rezultate am obținut până acum!

sunt extrem de diferite de la o companie la alta, iar prețul acestora este influențat de o multitudine de factori precum: industria în care activezi, istoricul companiei, conținutul, numărul de cuvinte cheie sau rezultatele dorite.

Un audit SEO necesită research și timp, deci nu există un preț fix.

Totuși, nu uita că noi oferim auditul SEO complet și gratuit, deci nu ai de ce să nu ne contactezi chiar astăzi!

Foarte rar facem modificări de structură sau aspect la website-urile cu care lucrăm.

În cea mai mare parte ne focusăm pe conținut și optimizare. Avem grijă de fiecare paragraf, fiecare titlu și fiecare imagine pentru a atinge cele mai bune rezultate din punct de vedere SEO.

Penalitățile nu sunt niciodată un lucru bun deoarece distrug luni sau, uneori, chiar ani de muncă de optimizare SEO. Google oferă aceste penalități celor care încearcă să își optimizeze website-urile prin metode nu tocmai corecte.

Din fericite, speranța nu este mereu pierdută! Oferim servicii de asistență gratuit și vă alcătuim cel mai bun plan de revenire!

După ce avem toate informațiile necesare pentru a începe, batem palma și trecem la treabă!

Primul pas reprezintă stabilirea punctului de plecare, îți introducem site-ul într-un din platformele noastre de analiză pentru a vedea unde ești poziționat și care sunt principalele lacune pe care acesta le are în fața motoarelor de căutare.

După ce avem niște rezultate concrete alcătuim un plan bine pus la punct pentru a repera, îmbunătăți și optimiza totul. Suntem atenți la cele mai mici detalii și avem grijă ca totul să iasă țiplă!

Din momentul în care campaniile de optimizare încep, vom avea grijă să fii informat cu privire la fiecare schimbare și la rezultatele pe care acesta le-a adus afacerii tale!               

Fiecare agenție de SEO are dreptul să-și aleagă modul în care lucrează cu clienți lor atât timp cât aceștia sunt de acord cu metodele pe care le folosesc.

La BrandOps punem accentul pe rezultate oneste, pe termen lung, obținute corect! Nu oferim rezultate miraculoase, peste noapte, deoarece acestea pot avea grave repercusiuni in viitor!

Tu ce alegi, calitatea sau cantitatea?

Noi nu garantăm succesul și credem că nicio agenție nu ar trebui să facă asta.
Un foarte important factor este reprezentat de conținut: Cât de calitativ este? Cui i-se adresează? Cât de mare este publicul țintă?

Tocmai acesta este motivul pentru care auditul nostru este gratuit! Noi analizăm totul pentru a-ți putea prezenta o strategie și o serie de posibile rezultate, iar tu vei decide dacă este sau nu ceea ce vrei să atingi!

Dacă nu ești convins, verifică ce rezultate am oferit până acum.

În funcție de tipul de trafic pe care vrei să îl obții oferim diferite strategii SEO.

SEO local este potrivit pentru afaceri mici, care vor să devină cunoscute într-o anumită zona, oraș sau țară.

SEO Internațional este pentru cei care vor să țintească mai sus, pentru companiile mare, care vor să se adreseze unui public mult mai larg și mai divers.

Deci răspunsul este nu, oferim servicii SEO pentru toată lumea!

Desigur! SEO este cel mai bun mod prin care conținutul tău ajunge la publicul dorit într-un mod organic.
Avem grijă de experiența pe care utilizatorii tăi o au pe site și de ușurința cu care aceștia te pot găsi.

Foarte important este să înțelegi ce înseamnă SEO și ce înseamnă ADs.

SEO se referă la optimizarea motoarelor de căutare pentru a-ți afișa site-ul cât mai sus în momentul în care un utilizator caută anumite cuvinte cheie:

ADs se referă la campanii de reclame pe anumite platforme de social media (Facebook, Instagram, TikTok) la produsul sau conținutul pe care tu îl oferi.

Rezultatele reclamelor sunt mult mai vizibile pe termen scurt, iar cele SEO aduc trafic organic care este mult mai benefic pe termen lung. Ambele sunt la fel de importante în dezvoltarea unei companii!

Pe scurt: DA!

Implementând o strategie SEO în conținutul companiei tale vei obține rezultate pe termen lung. Practic investești în longevitatea traficului constant pe site-ul tau!

Dacă nu ești convins, nu uita că oferim un audit complet și gratuit astfel încât poți alfa cum ar beneficia afacerea ta de serviciile noastre SEO!

Ne bucurăm că ne-ai întrebat! Nu suntem doar o agenție de SEO, ne ocupă de tot ce înseamnă mediul digital: marketing, copywriting, SEO, creare de website-uri și lista poate continua.

Textierii noștri lucrează mână-n mână cu specialiștii SEO pentru a obține un echilibru perfect între optimizare și conținut de calitate, astfel încât rezultatele să fie maxime!

Ești gata să începem?

Suntem mai mult decât o agenție,suntem viitorul tău partener în online!

Asta facem pentru tine:

1. Audit complet, gratuit

Analizăm prezența ta în mediul online. Verificăm care aspecte merg bine și evidențiem locurile unde e loc de progres.

solution

2. Strategie creată special pentu tine

Îți creăm o strategie de promovare și dezvoltare cât mai eficientă, adaptată la obiectivele tale.

report

3. Rezultate

Ne asigurăm că primești toate detaliile necesare pentru a-ți demonstra calitatea serviciilor noastre. La final vei ști exact cât ai investit și cât de mare a fost progresul.